maanantai 18. toukokuuta 2015

Neuletakki, pitkään ja hartaasti...

Koulu on tämän kevään osalta taputeltu ja arki alkaa vähitellen asettua töiden merkeissä. Vapaa-ajan käsitekin saa uusia ulottuvuuksia, kun neljän jälkeen ei olekaan enää kouluun liittyviä velvollisuuksia. Nautin todella, kun harrastuksille jää enemmän aikaa! 

Viimeisimpänä on valmistunut Novitan syksy 2014 -lehdestä neuletakki, jonka tekstuuri oli niin nätti, että oli aivan pakko kokeilla. Tällaista tehdessä ei ehdi ainakaan tylsistyä. Koko ajan täytyy olla hereillä, että menee suunnilleen kuviot oikein. Ohjeessa lankana oli Novita joki, mutta päädyin kuitenkin Isoveljeen, joka tuntui tukevammalta ja kestävämmältä. Taisin aloittaa tämän, kun kun tuo syksyn lehti ilmestyi. Ja jo nyt olen valmis! Näitä tehdään täällä siis kaikella hartaudella :) Pari kertaa taisin aloittaa alusta, kun vähän arvoin puikkojen ja mallin koon kanssa, mutta muuten mitään mokailuja tämän kanssa ei tällä kertaa ole kerrottavaksi.

  

Kovasti tuntuu  nyt valmistuvan pelkästään harmaita töitä. Jatkossa tulossa kyllä myös vähän väriä harmauteen :)Reipasta viikon alkua!

4 kommenttia:

  1. kivalta näyttää! Onpahan millä lämmitellä sitten juhannuksena, kun kuitenkin on kylmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kylmää oli juhannuksena, tuntuu vähän neljän vuodenajan sesongit sekoittuvan :)

      Poista